Son Film :

WarCraft: iki Dünyanın ilk Karşılaşması Türkçe Dublaj HD Torrent Film indir 2016




WarCraft: iki Dünyanın ilk Karşılaşması Türkçe Dublaj HD Torrent Film indir izle 2016

WarCraft: iki Dünyanın ilk Karşılaşması Türkçe Dublaj HD Torrent Film indir izle 2016

Tür: Bilim Kurgu
Konu:
Warcraft – Warcraft: İki Dünya’ nın İlk Karşılaşması Çizgi roman serilerinin sürekli sinemaya uyarlandığı dünümüzde, bu sefer bir oyun uyarlaması ile karşı karşıyayız. 
Özellikle de sağlam bir estetik işçiliği elinde bulunduran ve izleyenleri kendisine %100 hayran bırakacağa benzeyen Warcraft – Warcraft: İki Dünya’ nın İlk Karşılaşması filmi; 2016 yılı filmleri içerisinde bir hayli iddialı bir duruş sergiliyor. Özellikle de film açısından son zamanlarda ortaya çıkan haberler ve poster, yeni bir fantastik bilim kurgu serisinin habercisi olacakmış gibi bir izlenim sunuyor. Bu nedenden ötürü de filmin hem oyun üzerinden ilerleyen, hem de kurgusal düzeneği ile anlatılan ana konusu hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Worlf of Warcraft isimli dünyaca ünlü olan bir oyunun sinema versiyonu olan film; farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir anlatıyı sinemaya kazandırmıştır. Tabiki filmin bu tarz bir öyküyü sinemalaştırırken kullandığı teknoloji de bir hayli dikkat çekmektedir. Sizlere hd film izle formatında bir görsel şölen olarak sunmaya çalıştığımız bu yapımı, izleyici üzerinde kalıcı bir iz bırakmaya aday bir film olarak görüyoruz. Bu nedenle benzer yapımlara karşı taşıdığınız ön yargıları bu film için bir kenara bırakarak izlemenizi tavsiye ederiz. Bunun dışında oyun ile kurgusal filmi arasında eş zamanlı bir paralellik de kurmakta olan bu film sayesinde, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden bu yana neredeyse hiç denk gelemediğimiz efsanevi bir serüvenin içerisine dahil oluyorsunuz.


Yönetmen: Duncan JonesSenaryo: Duncan Jones Charles LeavittYapımcı: Charles Roven Jon Jashni
imdb Puanı : 6.9 Warcraft 2016


WarCraft: iki Dünyanın ilk Karşılaşması Türkçe Dublaj HD Torrent Film indir izle 2016



WarCraft: iki Dünyanın ilk Karşılaşması Türkçe Dublaj HD Torrent Film indir izle 2016



Resim yazısı ekle





Share this article :

Yorum Gönder

Lütfen Nezaket Kurallarına Göre Yorum Yapınız !

 
Support : Torrent Film indir | Torrent Film İndirme | Torrent Oyun İndirme
Copyright © 2017. Torrent Film,Oyun ve Müzik indirme Blogu - Tüm Hakları Saklıdır! Sitemiz yani http://torrentfilmindirme.blogspot.com, 5651 sayılı yasada bulunan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, torrentfilmindirme@gmail.com adresine mail atarak bize ulaşabilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır.
Template Created by Torrent Film İndirme Published by Hit Film İndir
Lütfen Seed Ediniz! Blogger