Son Film :

Moana 2016 1080p Bluray Türkçe Dublaj Animasyon Torrent Film indir izle


Moana 2016 1080p  Bluray Türkçe Dublaj Animasyon Torrent Film indir izle

moana 2016 türkçe dublaj animasyon torrent film indir izle
 Tür: Animasyon, Macera, Komedi, Aile, Fantezi

Filmin Özeti:
Hikâye Polinezya mitolojisine dayanmaktadır.
Kadim Polinezya'da geçen hikâyede Maui adındaki yarı tanrı, Ana Ada Te Fiti'nin kalbini çalarak bir lanete sebep olur. Bu lanet yüzünden ada halkı hiç balık yakalayamaz olur ve ekip biçtikleri ürünlere hastalık gelir, çürür. Adanın eski hâline geri dönmesinin tek yolu, Maui'yi bulup Te Fiti'nin kalbini yerine koymasını sağlamaktır. Sıkıntı çeken adası ve halkını kurtarmak isteyen şefin gözüpek kızı Moana, Maui'yi bulup işleri yoluna koymak için okyanusun çağrısına cevap vererek destansı bir yolculuğa çıkar.

IMDB/Web Link
Director(s): Ron Clements, Don Hall, 2 more credits
Writer(s): Jared Bush, Ron Clements
Genre(s): Animation | Adventure | Comedy | Family | Fantasy | Musical
Release Date: 30 November 2016
User Rating:  7.7/10 (awaiting 5 votes)
Language: English
Country: USA
Runtime: 107 min
Storyline: Moana Waialiki is a sea voyaging enthusiast and the only daughter of a chief in a long line of navigators. When her island's fishermen can't catch any fish and the crops fail, she learns that the demigod Maui caused the blight by stealing the heart of the goddess, Te Fiti. The only way to heal the island is to persuade Maui to return Te Fiti's heart, so Moana sets off on an epic journey across the Pacific. The film is based on stories from Polynesian mythology.
IMDB Link: Moana - 2016











Share this article :

Yorum Gönder

Lütfen Nezaket Kurallarına Göre Yorum Yapınız !

 
Support : Torrent Film indir | Torrent Film İndirme | Torrent Oyun İndirme
Copyright © 2017. Torrent Film,Oyun ve Müzik indirme Blogu - Tüm Hakları Saklıdır! Sitemiz yani http://torrentfilmindirme.blogspot.com, 5651 sayılı yasada bulunan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, torrentfilmindirme@gmail.com adresine mail atarak bize ulaşabilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır.
Template Created by Torrent Film İndirme Published by Hit Film İndir
Lütfen Seed Ediniz! Blogger