Son Film :

ROGUE ONE: BİR STAR WARS HİKAYESİ (TÜRKÇE DUBLAJ) TORRENT FİLM İNDİR

ROGUE ONE: BİR STAR WARS HİKAYESİ (TÜRKÇE DUBLAJ) TORRENT FİLM İNDİR


Rogue one bir star wars hikayesi türkçe dublaj torrent film indir


Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu
Film Özeti:
Bir grup beklenmedik kahraman, Ölüm Yıldızı planlarını çalmak  için bir araya gelir. Star Wars zaman tünelindeki bu olay, sıradışı şeyler yapmayı seçen sıradan insanları bir araya getirir ve bu şekilde kendilerinden daha büyük bir amacın parçası haline gelirler.



Director(s): Gareth Edwards

Writer(s): Chris Weitz, Tony Gilroy

Genre(s): Action | Adventure | Sci-Fi
Release Date: 14 December 2016
User Rating:  8.0/10
Language: English
Country: USA|UK
Runtime: 133 min
Storyline: All looks lost for the Rebellion against the Empire as they learn of the existence of a new super weapon, the Death Star. Once a possible weakness in its construction is uncovered, the Rebel Alliance must set out on a desperate mission to steal the plans for the Death Star. The future of the entire galaxy now rests upon its success.
IMDB Link: Rogue One - 2016








< Torrenti İndir > < Alternatif Torrenti İndir< 2. Alternatif Torrenti İndir >

Share this article :

Yorum Gönder

Lütfen Nezaket Kurallarına Göre Yorum Yapınız !

 
Support : Torrent Film indir | Torrent Film İndirme | Torrent Oyun İndirme
Copyright © 2017. Torrent Film,Oyun ve Müzik indirme Blogu - Tüm Hakları Saklıdır! Sitemiz yani http://torrentfilmindirme.blogspot.com, 5651 sayılı yasada bulunan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, torrentfilmindirme@gmail.com adresine mail atarak bize ulaşabilirler.Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenecek, şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.Site yönetimine ulaşmadan yapılan hukuki işlemlerden site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.Bu siteye giren her kullanıcı bu duyurudan haberdar olmuş sayılır.
Template Created by Torrent Film İndirme Published by Hit Film İndir
Lütfen Seed Ediniz! Blogger